Superhudba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový singel Kendricka Lamara

Nedávno na svetlo sveta vypustil Kendrick Lamar svoj zatiaľ posledný track s názvom 'i'. Dnes nám práve k tomuto songu rapper z Comptonu posiela aj video, ktoré je rovnako pohodové ako samotná pieseň. Zatiaľ čo Kendrick stále pracuje na očakávanom novom albume, ktorý ešte nemá určený release date, si ty teda môžeš vychutnať tento vizuál, kde uvidíš Kendrickove tanečné skilly, keď sa bude zvŕtať na parkete v klube či priamo na ulici alebo šialenú jazdu autom po diaľnici s K.Dotom trčiacim z okna. Ako sám rapper povedal, tento track je venovaný všetkým jeho blízkym priateľom, ktorí sú teraz vo väzení a všetkým deťom, ktoré kvôli rôznym problémom fyzicky ubližujú samy sebe. I Love Myself.


Kendrick Lamar sa ľúbi | stály odkaz

Komentáre

  1. úžas
    Som užasnutý z vytríbeného vkusu autora článku kristína je skvelá a budem sledovať jej príspevky pokiaľ budem dýchať. AMEN!!
    publikované: 03.06.2015 21:17:57 | autor: Filipiacik (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. WAU
    Popri mojom večernom pozeraní emo obrázkov som narazil na tento blog,nie je síce emo, ale ajtak je skvelý!! Článok ma dostal! Možno prestanem počúvať emo ;-) :D :P :-*
    publikované: 03.06.2015 21:19:42 | autor: davidemorphine (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. koment
    Pekné a výstižné, veľmi ma to zaujalo..asi prejdem na tvoj štýl hudby :D ;)
    publikované: 03.06.2015 21:40:27 | autor: Nika (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014